<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6256301829731668255\x26blogName\x3dDarwisya+Secret+Story+Life%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://darwisyasecretstorylife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://darwisyasecretstorylife.blogspot.com/\x26vt\x3d-624768490205794410', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket

DISCLAIMER

No ripping, spamming, blablabla etc etc…. YOUR DISCLAIMER HERE!


PROFILE


Your sweeet profile here



WISHLIST

WHAT YOU WISH FOR


TAGBOARD

width 180px
CBOX



AFFIES

Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links


MUSIC

MUSIC CODE HERE width should be 180px;recomened height 105px


PAST

December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
August 2012
September 2012
November 2012
January 2013
May 2013
June 2013



CREDITS

Designer: Helena
Image: Cyworld
Basecodes: Milkypoop
Cursors: Puremilky


Saturday, January 28, 2012 6:18 AM



Assalamualaikum n hye krg! aku nak cite pasal popurla, krg mesti ske kan popurla? haha aku pon ==" :p




popuraliti bukan lahh segale-galenye untuk kite, kawan sejati telahh menunjukkan identiti kite sendiri, hushh tlg lahh, jgn jd munafik dpn org haha,kite tunjuk diri kite sebenarnye agar org senang berkawan dgn kite btol? selame nie, kite menyembunyikan identiti kite depan org agar org kate kite nie mcm diva, popurle, tapi kite tlh jd seorg yg munafiik, ape tuh munafik? what the... munafik tuh ialah kite tidak melakukan ape yg kite buad selamenie, mcm slalu kalau aku, aku slalu menggedik-ngedik right?  buad ape kite nak cover gedik padahal org dah tau kite gedik. kawan sejati tlahh menggembirakan hati kite, kalau tiada kawan dimne tempat kite mengadu,bercerita keseronokkan yg kite perolehi? ape2 pon aku slalu mengaangap kawan nie mcm segale-galenye buad aku, die lah bolehh tlg kite angkat itu angkat ini, tapi sememangnye, bkn lahh aku menjadikan kawan aku kuli, tapi aku mencabar die dgn kesabaran yg die miliki. haha  krg nak gelak gelakk lahh aku bg laluan, hurmm mmg lahh aku nie gedikk kan? tak mcm krg malu2 , sopan2 ,rajin, alim , ==" ye tahniahh sbb krg dah buad semua tuhh depan org, wahhh! org pon puji, haha. best kan kene puji, jd popurla, tapi....oppsss! jap2, popurla bukan lah segale-galenye kan? ape niehh, krg kate aku gedik lahh , mengada-ngada lahh slalu nak jadi ketua kalau buad ape2, hey2!? itu lahh aku#sememangnye. krg nak cover sini cover sane, buad ape? #sebenarnyepostnieakubuadsbbakudptkesedaranskit=="#yelahh sory2 aku jgk salah kan? kalau krg x ske tape, tapi cube uubahh kan org tuhh jdi yg laen! yeahh btol! jdi yg laen!kan bestt, die dpt mencube dgn watak2 yg berbeza kan? mesti krg pon happy die pon happy,kalau die mengade-ngade mcm kite, itu kan dah  reality.so kite cube jd pendiamm. sememangnye mmg x bolehh, aku dahh cube, tapi ini lah aku.krg buad ape pon nie tetap aku :)) somega berjaya :D sayang awaksss <3 #sambiltuhtangandibahudadakedepanmatekeatas# haha :p bye2:DD




Wednesday, January 25, 2012 8:49 PM


yummy sedapp nye! lme x mknn.,. this  is my fav burger, hurmm nak mkn! sape yg boleh tlg belikan untuk aku? herhh haram! sorang pon x nak kasi..==" haishhh payah hidopp kalau mengidam mknan yg x leh buad sendiri.:((
huk huk :'( nak nangis aku tgk lamb niehh, sedap kott,, lame x mkn,, hurmm, nak mkn, cehh dah lahh time aku type nieh tgh lapar, saba jelah ==
HYE KRG SORYY TAU X SEMPAT BG SALAM HYE SUME TUHH SBB TGH MENGUDAM NAK MKN DUE2 MKNAN TUH, PEHH KALAU DPT LAHH MMG AKU SYG ORG TUH SELAMENYE LAHH, HARAM! SRG PON TANAK KASI HUK2  :'( BYE2 CHURPP2

Labels:





5:06 AM



hye assalamualaikum krg <3 nie lirik lagu yg sgd bermakne --->

Pinjamkan hatimu
Agar dapat aku tunjukkan cintaku
Moga engkau tahu semua kasihku hanya untukmu
Setiap rinduku nyata padamu

Pinjamkan cintamu
Agar dapat aku selami hatimu
Moga aku tahu ikhlasnya kasihmu hanya untukku
Percaya rindumu nyata padaku

Bicaralah hati tentang kita
Bicaralah hati untuk selamanya
Bicaralah hati dengan rela
Kau lengkapkan hidupku
Sempurnakan cintaku
Biar hati kita jadi satu

hati krg slalu gelisahh x?
hurmm kalau krg gelisah krg buad ape?
komen skitt.







Friday, January 6, 2012 6:57 PM


HAH!!!! mamai, rindu nye kau sayang! aduhhh , happy gile time hakeem kate kau dha balik, aku tahu time aku call kau tuh kau dha penat kan, is okey.mamai!!!!sirius aku x penah dpt kawan mcm kau, mmg susah nak dpt kawan mcm kau, ape pon aku sentiase doa kan yg terbaek tok kau. sampai bawak ke mimpi tau x,betape rindu nye aku kat kau sayang.siruisly aku dha lme x dgr kau ckp "ERKKK"  WEW!  rindu gile kot, kalau aku rindu kau mesti aku peluk bantal yg kau kasi kat aku.

aku slalu je nak call umah kau, nak je aku pegi umah kau, tp dha pikir balek kau bkn ade pon kat umah, hurmm. tade teman tok aku cerita kan segalenye. selalu nye kau je yg nak dgr cerita aku.tengs yaw,sayang kau.nak dgr kau gelak2 maen2, aku ske tgk muke kau time kau nangis, ATOTOT comel nye,, kau aku angap mcm kakak aku.kau dha mcm sebahagian dari hidup aku.slalu ingat kau.ta tau lah kalau kau dha ade kawan bru.jgn lupe aku sudah lah yea sayang <3 muahhh <3

Labels: