<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6256301829731668255\x26blogName\x3dDarwisya+Secret+Story+Life%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://darwisyasecretstorylife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://darwisyasecretstorylife.blogspot.com/\x26vt\x3d-624768490205794410', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket

DISCLAIMER

No ripping, spamming, blablabla etc etc…. YOUR DISCLAIMER HERE!


PROFILE


Your sweeet profile here



WISHLIST

WHAT YOU WISH FOR


TAGBOARD

width 180px
CBOX



AFFIES

Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links


MUSIC

MUSIC CODE HERE width should be 180px;recomened height 105px


PAST

December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
August 2012
September 2012
November 2012
January 2013
May 2013
June 2013



CREDITS

Designer: Helena
Image: Cyworld
Basecodes: Milkypoop
Cursors: Puremilky


Thursday, June 7, 2012 5:48 AM


sorryy lah sbb lame tak update. heww :3 *mengeluhjapp* aku sebernanye tade mase .papee jelahh. asalkan hari neih aku dpt  update serbe sikit lahh. bacee tauu penat-2 krg tekan link nie tanak bace plokk hishh. heeheee tipuu jeea.story psl kadet polis tuhh kite tangguh kan lahh sbb aku ade byk sgd-2 stroyy nieh. *pfftt mcm byk jea *

okey tak kalau aku nak tukar versi endonn. hew :3 tak payah lahh. nmpk mcm ade yg menyirap jea . haishh. sebenarnya aku mahuu cerita sama kamu semua soall temann aku. lebaii bangat sihh . waduhh sakit bangatt hhatii . ape-2 pon always smile and bersabar. pasti ade hikmahh disebalik pertengkaran kami .  aku rinduu kat kawan-2 aku. yg happy nye sbb aku dah dapat lepak ngan bestie aku balik. aishemenn. bestt . sudah sekian lame kami terpisahh ecehh. heee. aku rindu MHBT. k aku tau die pasti dia langsung takkan teringat kan aku. sape lah aku nieh kan? aku rinduu hem hemm . haha someone speacial nieh. eh ehh aku bukan ckp laki. hamboii tuduhh jea tauu. lepang kang nakk ?

bolehh takk sehari jea dlm 365 hari nie aku takde rase mrah, sakit hati, sedihh. and alwayss aku mengeluarkan air mate dalam 2 minggu cuti skolah. tade sape kesah? eh eh aku tak kesah sape kesah sbb bkn sape tauu pon . yg bace post nieh je tauu. hew :3 maluuu :p aku rase sakit hati duduk rumah asyik kene marah tibe -2 aku duduk rumah mamai lagia man, tenang hati aku walupon mamai tgh bad mood pon. lagi gempakk dude . nak tau? tauu takk?  aku tak perekse AGAMA lagiii ! arghhh *menjerit* . aku dah lah tak study , asyik maen GTA jea hampehh aku na study , buat homework pon susah. k jujur sgd nieh.

tapi aku tak fake mcm budak tuh suem die ckp tak jujur. please lah sayang uba lah sikapp. aku tak kesah kalau semua org benci aku. itu takde bawa mati pon.malaikat tade tanye pon sape yg kawan kamu, sape yg suke dekat kame, tak de malaikat tanye ponn. tayah nak kutuk org , diri sendiri tlg cermin. aku ckp elok-2 kau ckp mcm longkang, hew :3 maklum lah mulut kau mmg mcm longkang, bkn setkat longkang loji ponnn ada. haha. ya allah, aku kutuk org lagi  . hishh. aku ade niat jgk nak ubah sikap aku yg ganas. kene jage batas aku dgn lelaki. aku kene sabar banyak.

Salah ke kalau kite suke org yg noob? yg takde pakage ? tak hensem ? baek ? krg tauu budak tuh tak noob okey boleh jadi boyfiee. eh eh ape bf bf ? aku tanak ade bf laki sume same . mne penah cukup sorang perempuan. kalau kenal dgn perempuan laen then die suke kite hemm tinggal kan perempuan uh semate-2 dgn awek baru, bgs. ahah aku yg melebihh. tapi sebernanye nieh cerita yg kawan aku hadapi. jahat kan boyfie die?  then skrg die ade bf  tapi bf die, tak hensemm, noob, and baekk.rajin and pandai. budak laki kelas dieorg sume ejek. bf die sakai lah ape lah. krg pikir korang hensem sangad ke? tak baek ktuk ciptaan allah biar pon die buruk mane , kite tetap saudara sesama islam kan? alhamdulillah :) ustazahh weyh ceramahh. haha :P

kite cite tadi psl kawan aku niehh, die niehh suke kawan ngan org hott jea, noob camapak tepi. maklum lah die pon hot. yeke ? hahah  *gelak besar *kawan kau sendiri ckp bkn aku yang ckp. so jgn marah aku lha kalau aku ckp kau suke kawan ngan bdk hot. itu kenyataan weyh. kau ktuk aku , aku balas, tak seteruk kauu. kau panggil backup kau. hamboii. kutuk aku habiss heyy kau ingadd ehh aku takkan maafkan segale perbuatan kau. tak kan * muke sombong * . adik and kakak aku pon aku takkan maaf kan sampai aku kembali kerahmahtuallah . faham-2 jelah.

OKEY AKU DAH PENATT MENAIP ! HAHA :)


ape ape pon terima kasih banyak-2 sbb  dah singgah blog aku. and aku harap krg pon turut mendoa kan yg terbaek untuk aku. :) assalamualaikumm :)