<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6256301829731668255\x26blogName\x3dDarwisya+Secret+Story+Life%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://darwisyasecretstorylife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://darwisyasecretstorylife.blogspot.com/\x26vt\x3d-624768490205794410', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket

DISCLAIMER

No ripping, spamming, blablabla etc etc…. YOUR DISCLAIMER HERE!


PROFILE


Your sweeet profile here



WISHLIST

WHAT YOU WISH FOR


TAGBOARD

width 180px
CBOX



AFFIES

Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links


MUSIC

MUSIC CODE HERE width should be 180px;recomened height 105px


PAST

December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
August 2012
September 2012
November 2012
January 2013
May 2013
June 2013



CREDITS

Designer: Helena
Image: Cyworld
Basecodes: Milkypoop
Cursors: Puremilky


Friday, November 9, 2012 5:46 AM


Semalam sepatutnya hari yang plg best , tapi ada something yg menyentuh hati aku untuk aku menangis dlm hati aku je.  ya allah byk nye cabaran kau nak beri . aku nak having fun jamuan ngan kelas aku pon dah tak boleh ade je halangan yg membuat aku rasa nak mati time tu jugak . tak perlu nak sakitkan hati aku  . cukup lah cacian yg kau bgi kat aku tempias yg slalu aku kene . biarlah org benci kite . jangan lah kite membenci die. yess ingad kate-2 tu DARWISYA. tabah lahh . be strong girl. kalau deorg boleh buat aku pon.

lps jamuan mood aku mmg spoiled gile lah . dtg lagi satu cabaran yg aku terpaksa hadapi , mmg dieorg sengaja nak menyakitkan hati aku. kau pon tau aku penah ckp ape kat kau . ape yg kau tak puas hati sgd ? kau nak rampas semua rampas lah . tapi aku takkan jadi "KERANA TERPAKSA AKU RELA KAN " . aku bukan putus asa tapi aku akn terus mencuba --' selagi aku kuat aku boleh . 

dua perkara dah berlalu aku cerita semua kat nisa. fuhhh puas . aku lega.  TUP TUP dtg dahh nenek kebayan iaitu family aisyah johary . dtg-2 tak masuk pejabat terus serang kiteorg . menceroboh kawasan skolah . tengking-2 anak org.  nak tampar bagai. HEY SIAPA KAU ? KAU TIPU MAK KAU , kiteorg yg kene APHAL ? bile ayah kau nak saman bagai , dah kalah terus diam. mak kau tengking-2 cikgu amimah . padahal terang -2 ramai saksi bahwa anak kau yg SALAH. so ? PUAS LAH MALUKAN DIRI SENDIRI ? puas ? GOOD FOR YOU AND GOOD FOR US . 

hari ni pulak aisyah dtg . tapi semuaorg pulau kan die. KAU YG MINTAK ORG BUAT MCM TU KAT KAU. nak balik pulak nangis-2 . KESAH KA KAMI? tidakk kan ? EEHHHHH akk gemuk kau pulak ceroboh kantin kiteorg , tak tau malu ke ? muuke cam pigggy . badan saiz gajah . HITAM. aphal nak ugut tumbuk lempang kawan aku ? sukahti mak bapak tiri angkat kau je. SEKARANG baru padan muke kau KES POLIS dah masuk. kau buat ape-2 pada kami kau disaman . EHHH tayah lah SAMAN , Lingkup kan je dieorg dlm PENJARA ! baru padan muke .