<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6256301829731668255\x26blogName\x3dDarwisya+Secret+Story+Life%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://darwisyasecretstorylife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://darwisyasecretstorylife.blogspot.com/\x26vt\x3d-624768490205794410', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket

DISCLAIMER

No ripping, spamming, blablabla etc etc…. YOUR DISCLAIMER HERE!


PROFILE


Your sweeet profile here



WISHLIST

WHAT YOU WISH FOR


TAGBOARD

width 180px
CBOX



AFFIES

Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links


MUSIC

MUSIC CODE HERE width should be 180px;recomened height 105px


PAST

December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
August 2012
September 2012
November 2012
January 2013
May 2013
June 2013



CREDITS

Designer: Helena
Image: Cyworld
Basecodes: Milkypoop
Cursors: Puremilky


Monday, April 30, 2012 4:33 AM


hye,
assalamualaikum krg :)
fuh fuh! hari nie mmg hari gembire sedunia lah,:) nka pegi betanding kat skolah chan wa dgn harapan , eh eh balik dengan kemenangan lah :) owhh touched :') gembire gile kiteorg dgn SMK TAMAN SEMRAK jadi johan , nak nangis kiteorg :') LAGI KP TERBAEK plak tuh, fuhlamak terbaekk lah KADET POLIS PEREMPUAN, kadet polis lelaki menang jgk, tapi naib johan.itu cukup bgs, di mate cikgu kami tetap juare :) saye bangge jadi AHLI KEDET POLIS :) walaupon niat kami ingin mengalah kan PBSM, PENGAKAP, KRS,TUNAS PUTERI, PUTERI ISLAM. tetapi kami menyadari bahwa kemenangan bkn sahaja milik kadet polis tapi untuk skolah jugak, tahniah kepada KEDET POLIS PEREMPUAN kerana mara ke peringkat negeri pada 22.5 .2012. yg penting nak periksa, nieh adushh adushhh blaja darwisya! blaja ! haha. 
meh meh nak kongis skit. gmba -2 yg aku amik :)


 me and kakak kesayangan :)
 me and kakak farahida:)
wow muke haappy pengang pingat :)









nie sume gmba-2 ehh. haha SMKTS terbaekk :)




Sunday, April 29, 2012 2:52 AM



hye assalamualaikum 
,

aku nak story kat krg, esk 30.4.2012 pertandingan GO kawad kaki kadet polis. arghhhh takot doehh. dah 4 bulan kiteorg practice. pelbagai dugaan yg kiteorg tempuhi. kene marah lah, tarik diri lah. sampai-2 cukup 1 platun yg terdiri daripada 31 org termasuk kp BOMBA haha tade lah kak anim lah. haha. sirius aku fun gile ngan akk-2 nieh. best dieorg sporting :) 

aku masuk mule-2 niat aku just nak sijil , pastuh aku mcm rase penat, tapi dgn kawad kite dpt bangge kan diri kite. best gile. aku mmg nak kawad sampai aku form 5. haha insyaallah kalau panjang umur. aku mule-2 kenal kak EVA . kakak yg sangat comel baek dan same tinggi ngan aku walalupon die form 4. haha, then akk-2 yg laen. 

dgn formasi , statik sume tuh kiteorh leh menang, walaupon kiteorg peringkat skolah dpt no due tapi die hati cikgu kami tetap no 1. kpd sesiape yg bace post nieh k=doekan lah agar KADET POLIS TAMAN SEMARAK menjadi juare dan mara ke peringkat akhir :) AMINN~~






Saturday, April 21, 2012 3:57 AM


hye assalamualaikum guys :) 
sory lah lame tak update lagi pon takdokk mase ler. haha
aku sebenarnye penat nieh baru balik dari school lepas kawad kaki :')
aku rase gembira dpt sumbangkan tenage aku dlm pasukan kedet polis perempuan 2012 :) 
dgn hasil titik peluh kami, kami telah menjadi naib juare:)
alhamdulillah :)
syukur kepade allah yg sentiase  menolong kami :)
formasi kedua baru je buad jumaat 20.4.12.
tapi kami dapt lakukan dgn baekk sekali, walaupon tak begitu sempurna mcm KRS buad tapi sekurang-kurang nye kami dapat menggembire kan hati cikgu KEDET POLIS yg sentiase bertungkus lumus untuk menyediakan kami untuk lengkap satu platun :)
ape ape kesilapan yg kami buad telah di baiki dan  sempurna mcm yg laen buad.
aku seronok giler kawad, mmg best walaupon muke black-2 haha penat lagi tapi rase hebat kalau kawad:)
kesilapan yg aku buad tyme tgh kawad tadi rase serbesalah gile kowwtt :'( semuanye salah kan diri sendiri tapi aku mmg rase serbe salah :'( aku akn bertungkus lumus untuk buad  yg lebih baek untuk pertandingan GO peringkat daerah pada 30.4.2012 :) 
POLIS ! SUCSSES
POLIS SUCSSES 
POLIS ! SUCSSES :)




Monday, April 2, 2012 6:39 AM


Hiiii syg aku sekalian, sory late post, hai nie birthday aku best giler  :) awwwwsoommeeee btol ! ayah aku beli kek birthday tok aku  sedap taww :))
nieee die budak sambut birthday 2/4/12 best woottt :D

Nie kek kite jellly tak? tak? alah tape lah kan? heeeee sedapp yummyy ^^


Keyboard tuh parents kite kasi jelly tak? hah? jelly kan? kau adoo? heeee Teddy bear yg comel gilak tuh from bat, ats teddy tu ade kucing tomeyy from syazwani,coklet tuh urmm sedap from Ulya ,yg dlm kotak ade shawl tuh pon dari batrisyia, yg perfume tuh dr makngah aku, kincir angin tuh from my sister, and crystal tuh from Adriana . Tengs krg :) sayang krg , ingad jgk birthday aku ken? muahhhh :* iwanttocrynowwww aww :'(



kbaiii nak tidurrr assalamualikumm :')




Sunday, April 1, 2012 1:03 AM


 Hii heeyyy krg, esk merupekan hari yg istimewa buad aku, sbb esk hri? errrr mmg lah isnin tapi hari ape? kfine krg tanak tau ,ta tau , lupe lah kan? kbye nak ngejok 2 minitt :/


AFTER 2 MINUTES

okey okeyy kite bg tau lah hari ape kan lps penat ngajok 2 minit td, esk HARI JADI AKU LAHH  takan krg lupe huks hukss :'( nie yg nak nagis nieh . adeshh tape2 sape yg lupe aku ingad kan, aku just nak rase satu hari birthday aku happy, tanpe marah2 hurmm boleh kewww? is okey i will try itt.  aku sentiase ingad birthday krg tau , tak pernah lupe (ngekk tipu jea tau aku nieh :P heeeee ape ape ponn kpd sesiape yg kasi aku hadiah aku akan bls hadiah krg balik tyme hari jadi krg plak :) tengs sesangat, sampai aku rase segan gile :p adeshh yelah aku tak famous mcm krg kenn ?     kbyeee nak berangan japp org tuh ckp happy birthday kat aku ==" *jgn harap kan? heee *