<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6256301829731668255\x26blogName\x3dDarwisya+Secret+Story+Life%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://darwisyasecretstorylife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://darwisyasecretstorylife.blogspot.com/\x26vt\x3d-624768490205794410', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket

DISCLAIMER

No ripping, spamming, blablabla etc etc…. YOUR DISCLAIMER HERE!


PROFILE


Your sweeet profile here



WISHLIST

WHAT YOU WISH FOR


TAGBOARD

width 180px
CBOX



AFFIES

Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links


MUSIC

MUSIC CODE HERE width should be 180px;recomened height 105px


PAST

December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
August 2012
September 2012
November 2012
January 2013
May 2013
June 2013



CREDITS

Designer: Helena
Image: Cyworld
Basecodes: Milkypoop
Cursors: Puremilky


Thursday, May 30, 2013 7:32 AM





hyeee stalker XD cewahhhh XS thanks sudi bace my blog *dancing*

_________________________________________________________________________________

Kite kalau pandang muke someone , tetibe rasa suka tu bukan namenye *cinta paras rupa okay !* *jeling* cecewahh XD kadang2 cinta pandang pertama pon boleh jadi ape . haha . Kalau dah beberapa hari asyik ternampak die je , nak buat mcm mne . mmg jatuh hati la jawabnye *suara melting* ehh sakai . Haha. apetah lagi kat skolah -.- yeah . mmg hari hari AKAN PANDANG , bukan akan , MMG WAJIB PANDANG pon kan ? haha tau dah :3

 even kite pandang pon dah rasa suka , if kite kenal ? OHH lagi laa :O boleh je kite suka someone baru kenal . boleh je kan ? *mata tajam* haha baik setuju cepat *hulur pisau* over ~ pheww . kalau suka , berani kan diri kenal die SENDIRI ye SENDIRI . bukan melalui KAWAN die okay :D ckp terus terang . oh yeah like afiq *shy* haha . afiq ni lahaii . gentle *sangad* oh please XD kk lari topik pulak ~  kalau nak kenal jangan over nnt timbul rasa menyampah pulak . kan kan ? hehe . kk actually saje nak update blog , sbb dah berzaman kan tak update. dushh . haha . no ideaa *TUT TUT TUT* (T_T)

_________________________________________________________________________________
Terima Kasih XD

Tidak pernah ku rasa
Perasaan yang begini
Tulus tuk mencintaimu
Semua kerna dirimu ku berubah
Hidup kini penuh dengan senyuman
Oh sayang, datanglah
Ku inginkan dirimu
Dekatlah padaku
Ku rindukan pelukmu

Terima kasih atas segalanya
Yang telah kau beri amat ku hargai
Semua ku simpan didalam hati
Penuh riang tawa mesra
Terus terukir di hati
Siapa sangka kan bahagia
Bila dulu pernah luka
Cinta datang tak diduga
Bawa hingga syurga




Friday, May 24, 2013 2:14 AM


HAPPY HOLIDAYS GUY'S
Fuyooo lame aku tunggu saat cuti sekolah semester 2 ni . dua minggu heaven duduk rumah tak payah bangun awal . seronok :3 darwisya kuat . sebelum cuti haritu , aku pegi kem polis 5 hari . rasa nak balik time dtg tu . then nak balik rasa tanak pulak . seronok siaa :D aku masuk menembak and nyanyian solo je . nak menangis tak dpt masuk rentas halangan :'o Haaa lupa nak bg tau kat kelas ade budak baruu , woot . Danish Ammar comel *sangat*. haha k skrg die sakit , demam denggi :3 sian am . semoga kau cepat sembuh :'D lps cuti nk pergi kem sekolah pulak kat sungai congkak . wish kem ni best . bosan ah cuti . nak hang ngan kawan . tanak balik kg. nak holiday tak boleh tapi akk aku SPM --' shot. nak jumpe budak tu lagi . menyesal aku tak ckp dgn die . ahh bodoh nyee . now dua dua menyesal . thank god bagi jalan penyelesaian . and im free now ^^ kalau korang korang and korang rajin follow my insta , twitter , fb and last acc youtube . ade 2 cover lagu baru buat . insyaallah aku akan upload 2 atau 3 lagi cover :s gmba semua i update kat insta so usha usha la . hehe :*

Follow Me On Twitter :
@darwisyawisyaaa

Add Me On Facebook :
Darwisya Adillah Asri 

Follow My Instagram :
Darwisyaadillah

Account YouTube :
Darwisya Adillah