<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6256301829731668255\x26blogName\x3dDarwisya+Secret+Story+Life%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://darwisyasecretstorylife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://darwisyasecretstorylife.blogspot.com/\x26vt\x3d-624768490205794410', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket

DISCLAIMER

No ripping, spamming, blablabla etc etc…. YOUR DISCLAIMER HERE!


PROFILE


Your sweeet profile here



WISHLIST

WHAT YOU WISH FOR


TAGBOARD

width 180px
CBOX



AFFIES

Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links


MUSIC

MUSIC CODE HERE width should be 180px;recomened height 105px


PAST

December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
August 2012
September 2012
November 2012
January 2013
May 2013
June 2013



CREDITS

Designer: Helena
Image: Cyworld
Basecodes: Milkypoop
Cursors: Puremilky


Saturday, March 24, 2012 3:27 AM


Hi krg, assalamualaikum ! fuhhhhhhhhh (melepas kan hembusan ) adeshh terlampau lame aku tak re-write blog ini ma ^^ almaklumlah takda masa. takde mase6 heee :)


ok ok kat sini tite nak bagi tau lahh, ade org tuh kan die kan sok tau !  p/s sok tau tuh : bajet tau semua nye . die kan ape jea yg aku ckp mcm die tau padahal , is a fake okeyy (Y) ngeng btol, die pikir aku nie bodoh sgd ke? kau nak bajet bgs tayah dpn aku lah. and than  kalau nak egur org sekali ponssss tayah lah smpai nak menyakitkan hati org bangang ! nak tegur dgn care baek kan boleh :) nieh tyme aku tegur die tak leh nak terima, semua aku buad semua salah. heyyay kang bgi gak pelempang aku kat muke kau yang tak berape cantik tuh >-< kan ADRIANA? kiteorg sume nieh bersabar jea ngan kau . kau tuh jea yg ta tau.kau tau kutuk org gosip sana sini padahal kiteorg sume kutuk kau balik. ada paham? heeee mls lah aku nak cite pasal au lagi muakk dohh :p


okeyhhh kite ke topik laen lah, aku nak cite yg aku miss kat org tuh :) die lah bestie aku alah takkan tak kenal? meh meh aku tunjuk gmba die meh >>>


budak tomeyy yang buad peace tuh lah, oemyyy kan? heeee :) aku nak jumpe kau minggu depann jgkk, sbb ade bende aku nak kau ingad :0 2.4.2012 nnt jgn lupe call aku, aku nak kau ckp sesuatu kat aku, maybe kau boleh replaace tempat org tuh  :D  oteyyy lah tite malas lah nak tambung tambung ayat tite lati. haha ahaksss  :) nnt kite re-write lagi erkk ? ok pa-pay *assalamualaikum * #wat lek wat peace#