<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6256301829731668255\x26blogName\x3dDarwisya+Secret+Story+Life%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://darwisyasecretstorylife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://darwisyasecretstorylife.blogspot.com/\x26vt\x3d-624768490205794410', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket

DISCLAIMER

No ripping, spamming, blablabla etc etc…. YOUR DISCLAIMER HERE!


PROFILE


Your sweeet profile here



WISHLIST

WHAT YOU WISH FOR


TAGBOARD

width 180px
CBOX



AFFIES

Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links


MUSIC

MUSIC CODE HERE width should be 180px;recomened height 105px


PAST

December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
August 2012
September 2012
November 2012
January 2013
May 2013
June 2013



CREDITS

Designer: Helena
Image: Cyworld
Basecodes: Milkypoop
Cursors: Puremilky


Wednesday, January 23, 2013 9:00 PM



Hyeee guys , give me some kiss muah muahh :* semua perasaan sedih, gembira,marah ,sakit hati  semua pasal CRUSH XD . Bile kita ade crush mula lah tuu USHA je keje. mcm lah aku tak tau sbb aku pon buat XD. siott . dpt texting dgn crush boleh buat kite pengsan kan ? 

lebih gile lagi bile kite bg tau yg kite minat kat crush kite. woii mcm nak pengsan 10 jam rasa . bila kite bg tau yg kite minat kat crush rasa lega kan ? mmg lega . tambah satu perasaan lagi MALU BEB XD . gile tak malu tapi kalau crsuh kite sporting , okey lahh . :* crush aku memahamii :) lagi bestt . hehe . jujur jelahh ape nak takut . dripd pendam baik bg tau je kan ? 

bile aku jumpe crush , bak kate shazwany "gagap aku menjelma " hmmm yelah wanii . aku gagap nak ckp ape. teruja sgd agak nye. tapi bile dah bg tau yg kite minat die aku okey je. cume hari rabu 23.1 A.K.A smlm aku bad mood time rehar then time aku bertugas kat tangga die pulak dtg , aku tgh bad mood gile . so tak dpt nak borak borak. die kate aku sombong. aku sedih tau takk . tapi nasib baik die tak cerita baik psl budak tu kalau tak lame aku MOGOK TANAK CKP DGN KAU. hehe over je XD

sebab pertama = senyum mu menawan , menawan ~~ kau buat hati ku tertawan *VERSI UNTUK DIA * senyum kau buat aku melting habis . kedua = kau buat aku senyum bila kau pandang aku dgn mata bersinar kau :* ketiga = kau buat aku gelak bila aku texting dgn kau . keempat = kau mmg hensem + comel , kawan aku pon ckp mcm tu . kau TERSANGAT-ohsomee :* kelima = kau swett sbb kau sgd memahami . kau tak mudah ckp sayang pada mana mana perempuan yang hanya status kawan dgn kau . kau bukan playboy :* tapi bg org slalu ckp mcm tu sbb dieorg tak kenal kau .dan kau bukan PEHAPE . penampilan kau tersangat smard . yg plg penting rambut kau :*



yess bak kate kau aku slalu usha kau . mmg ahh . aku nak tau semua psl kau . kalau bolehh semua . tapi slowly lah . aku tanak org ckp aku desprete sgd dgn kau . semua yg kau buat aku nak tau . kalau aku tak minat kau buat ape aku buat kan ? biar lah aku caring psl kau . jgn risau aku bukan SYOK SENDIRI pon XD . 

YANG PALING PENTING , KAU IALAH CRUSH AKU YG PALING RAPAT DGN AKU :*






Friday, January 18, 2013 4:48 AM


HUAWAAAA ! kenapa asyik aku dipersalahkan ? bukan aku yg tulis jgnlah marah aku. aku tak gangster lah . hishhh ! pagi pagi mmg aku bad mood , mmg malas sgd nk bertugas time tu . dah lah aku slalu ngantok . kesian aku ULYAA. IM VERY VERY SHADD . then tadi time merentas desa KENAPA AKU jugak dpt no 7  . siott lah . MALU JE . tapi tahniah to AWINN. SKBB beb . menang no berapa eh ? 5 kan ? tahniah tauuu . end then KENAPA AKU jugak yg kau ckp desprete ? aku tak lah , kau tu yg PEHAPE  , benci lah dgn kau ni -.- K TAKDE MOOD NAK TULIS  XD




Friday, January 11, 2013 4:51 AM


Hidup tak seharusnya sempurna . life is not perfect . tapi org kat sekeliling kita yg membuatkan hidup kite marana . Aku tak fhm betul dgn kau , tak habis lagi ke dendam kesumat kau kat aku ? entah lah aku tak fhm dgn perasaan kau dan aku tanak fhm pon okey ? corak hidup kita boleh bertukar jika kita mampu membuat hidup kita tidak disekelilingi oleh MUSUH -.- ULYA dulu kawan yg aku benci aku marah tapi people can change . kite kene try fhm kawan kite . GEDIK? normal lah perempuan semua gedik . aku fhm ape yg die rasa , aku pon penah lalui . ulya yg skrg lah yg aku sayang :* NISA yg dulunye kawan yg aku rasa terbaik lah  thumbs up ! tapi berlaku perselisihan fhm yg melibat kan ramai org aku rasa die yg plg worst ! kawan yg ego . tapi aku pon kene blaja something sbb nisa lah kawan aku yg boleh beri nasihat kat aku baik baik  . die yg slalu control my emosi . kalau marah tu mmg biasa lah kan ? marah nisa bersebab .nisa yg skrg lah yg aku syg :* WANI yg sejak aku darjah 5 aku kenal sgd sombong , yelah aku kan murid baru , mana nak layan aku time tu. masuk darjah 6 sekelas dgn wani  , kenal wani kenal miza,ica,wawa,era,ainin,lily . all of them are the best . miza masukkan aku dlm group SHANBHISS. the best group ever . the HOT group in skbb . MISS them :) wani seorg yg tabah periang yg dulu aku tak berapa rapat . naik skolah menengah satu kelas satu van satu sekolah , die lah kawan sehidup semati aku , pegi balik skolah sesama . pergaduh perselisihan fhm semestinya berlaku. tapi die pon cuba fhm aku aku pon cube fhm die. die perlukan sokongan aku sokong perlukan bantuan aku tolong. now i love youu very much :* WAWA kenal masa darjah 5 juga sama seperti wani , naik form 1 satu kelas .saling kenal mengenal dgn lebih dalam . wawa selalu bersabar dgn ape yg aku buat . gaduh gaduh manja dgn die . naik form tu WANI and WAWA terpisah , aku menjadi teman rapatnye dlm kelas . sgd riuh rendah bile dgn wawa, cerita kongsi kongsi . saling bantu membantu . aku sayang wawa :* ATTIAH yg dulu aku kenal melalui batrisyia , my bff . kenal tak rapat kenal mcm tu aje . naik form 1 jumpe die di sekolah yg sama , sama kelas  . dan menjadi teman rapat die. slalu kongsi cerita tolong ape yg patut. bila bergaduh perkara yg plg tk diingini berlaku . perasaan marah membuak . tapi disebabkan hal yg tiba tiba berlaku menjadi tidak slalu berhubung aku terasan disisihkan . tapi allah tu kan maha adil, perasaan kasih syg seorg kawan kan ? takkan disebabkan hal yg lain nak putus kawan  . rugi nak lepaskan kau sbb kau seorg periang yg boleh membuatkan aku gelak :) aku syg kauu attiah :* NAYLI org yg dulu jeles aku rapat dgn ayu , setelah sekian lama nayli lah yg plg rapat fhm aku , bila gaduhtu biasa lah kan . tapi skrg susah nak gaduh dgn die sbb aku syg sgd dgn die . die fhm aku. byk tolong aku . mmg byk lah . terima kasih psl hal tahun lepas tu beb. aku syg nayli selamaanya :* ADRIANA kawan aku yg plg simple , berani and plgg MENAWAN antara kiteorg , gaduh dgn ad tak sgd kott ~~ kecik kecik gaduh gedik gedik mcm tu lah . ad aku syg kau :* tak kesah lah nak marah ke nak benci ke sbb ape pon aku tau krg syg aku kan ? jgn disebabkan hasutan org lain kita saling membenci okey :* sarangheooo :*