<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6256301829731668255\x26blogName\x3dDarwisya+Secret+Story+Life%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://darwisyasecretstorylife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://darwisyasecretstorylife.blogspot.com/\x26vt\x3d-624768490205794410', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket

DISCLAIMER

No ripping, spamming, blablabla etc etc…. YOUR DISCLAIMER HERE!


PROFILE


Your sweeet profile here



WISHLIST

WHAT YOU WISH FOR


TAGBOARD

width 180px
CBOX



AFFIES

Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links


MUSIC

MUSIC CODE HERE width should be 180px;recomened height 105px


PAST

December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
August 2012
September 2012
November 2012
January 2013
May 2013
June 2013



CREDITS

Designer: Helena
Image: Cyworld
Basecodes: Milkypoop
Cursors: Puremilky


Sunday, May 20, 2012 1:14 AM


hye assalamualaikum:)


minggu nie minggu exam so, aku tak onl memanjang tak post ape-2 kat blog nieh buat sementare waktu okey ? aku kene lulus sume sebject kalau tak nahas aku . dah lah banyak tertinggal kott :p takot mmg takott nasib gune band kan? insyaallah kalau kite berusehe pasti berjaye. 

KADET POLIS PERINGKAT NEGERI :)
 nnt hari selase kite org akan berlawan die *Dataran Kejat Port Dicson* wuhooo best woo. haha seram koott kiteorg tak sehebat dieorg , takpe berserah jelah kepada allah. maybe kalau ade rezeki boleh sambung ke peringkat kebangsaan kan? doa kan lahh *AMIN* ok terima kasihh sape yg tlg doa kan! insyaallah allah akn membalas budi krg right? aku takot 
bab formasi je. takot byk slah. tapi statik dinamik kiteorg mesti lah kene fullmark sbb itu lagi penting. nnt lepas abis exam aku akn ceritakan perjalanan kami ke sane dan ape yg kami buad? nak tau?  rajin-2 lah singgah blog aku okey ? byee my dear MUAHH :* assalamualaikum.




Friday, May 18, 2012 4:17 AM


dearr MHBT , i do love you :') 
you hate me but ilapchiuu :')
if i was 6 years old i will always playing with you :)

i want to tell you ILOVEYOU :) 

you are the new person in my heart :)






Tuesday, May 1, 2012 12:27 AM


hye,
assalamualaikum krg :)

nak cerite sewaktu kiteorg nak otw gi smk chan wa, huh pagi-2 ak bgn awal gile  smpai skolah kol 4:45 mcm tuh lah, kumpul kat kantin. siap-2 beratur nak naik bas, sume berdebar-2  bace doa dulu :) kiteorg pergi ngan harapan , dan ingin pulang dgn kejayaan , sume tanam niat mcm tuh  :)

tyme naek bas, suem rebut-2 aku nak sini, aku nak sana, anku cop dulu! aduhh pening~~ aku duduk ngan kak eva :) sume kluarkan kamera amik gmba kecoh weyhh! lagu ombak rindu lah 3 suare lah put you hands up pon kluar . almaklumlah radio kegemaran aku (ERA) haha pandai uncle tuh :P

sume ingad balik formasi 4, suem nye risau aduhh :p lagi-2 sape yg tak dtg hari ahad, sbb tukar skit. dah sampai skolah chan wa turun nyanyi lagu kedet polis "dimajua kita berada org kan tanya siapa kite, kitakan jawab kedet polis, kedet polis taman semarak, kedet polis taman huuu, taman semarak huu! " huhu best baii lagu die. hehe sume turun pastu ikot akk cina ta tau form bape beratur masuk skolah tuh, sampai kantin naek atas. tanggo ehh polikk den.

pastu sampai dewan yg sangat besar! kat situ dah ade SMK MANTIN, STAND ,  SMK BUKIT KEPAYANG. haha kite letak beg sumetuh beratur ikot kedudukan , berlatih lah kejap formasi 4. waduh malu jea. hehe  kiteorg  amik kerusi duduk, eh eh akk nadia ckp lelaki tgh bertanding sbb giliran dieorg ke due, almaklumlah 3 pasukan jae yg lawan. best kan? herr! ==" 

sume berkerumun tgk.dah berdebar sgt! arghh . tgk skolah-2 laen berlagak hentak kuat lah konon saje jea, tau lah seolah kite kasut tak sekilat skolah krg kan? waduhh .
tyme nak turun bawah, berdebar woootttt! k turun-2 , mule-2 skolah matin dulu pereksaan pakaian lps tuh skolah bukit kepayang, then SEMARAK!  akhir skali stand .tyme smk bukit kepayang tgh pereksaan pakaian smk mantin buad , woott itu bkn pasukan lawan kiteorg , haah gurau jea.

lps mantin habis bukit kepayang plak, ok lah jgk tapi agak skit kecewa sbb dirog punye pelahan jalan laju bebenor :p hehe tak kutuk komen jea. lps dieorg kite plak tak rase berdebar sgd mcm bertanding kat skolah, aku pon tak tau kenape. kak biha pon kate mcm tuh. mule-2 jea berdebar. tyme masok jea court tuh muke sirius gile. haha klaka muke aku.

mule-2 akk anim dah bg salah arahan haha tapi nasib die ingad. kalau tak abis~~~ formasi byk salah tapi smart hehe :p dah habis jea sume minum air rebut-2 . yg kesian nye kaki akk ila sakit. kesian die kerana kiteorg die hentak kuat-2. :') tensg kak ila we love you <3
kiteorg sume naek atas. minum-2 makan-2 sume nak tgk video tuh, haha . sampai ade yg tanak mkn semate-mate nak tgk video tuh :p

lps tuh pengerusi majlis suruh kiteorg beratur , then skolah kiteorg beratur seblah skolah stand .  dgr penlong kanan die berucap mcm nak buad karangan. adushh . dah lah berdiri :p pastu pegawai plak berucap .  den borak lah boosangg sgdd. =="   the cpt jea die ckp nak menyampaikan sijil pernyetaan. mule-2  SMK DATO' MOHD SAID ! then 2 SMK MANTIN . okeyy die stop .terus sambung penyampai sijil pemenang. bapak cepat! aku baru perasan yg sijil pernyetaan kiteorg tak dpt sbb kiteorg diantara 1,2,3 . huhu die ckp pemenang tempat ke-3 perempuan jatuh kepada, SMK  BUKIT KEPAYANG huh ==" menarik nafas lega. okeyy nieh saat yg kiteorg takot. die cckp saje je anka lambat lambat kan. mcm nieh naib johan jatuh kepada SMK......TUNKU AMPUAN DURAH FUHHH! kiteorg rase nak menangis cikgu pon dah pegi kat kiteorg! wow ramai nak cover nangis aku axcited gile . 

then johan pula di menangi oleh SMK TAMAN SEMARAK ! okeyy terharu gile babe !:')
lpas tuh paltun lelaki smk taman semrak naib johan. is okey asalkan dpt nombor :) stand tgk kiteorg menggedik-gedik die tgk laen mcm , asal jeles . eh eh aku grau je oke, joke joke :P KP TERBAEK PLAKK die menangi oleh ! ARFAHANIM NORETTEZE~! woowww menjerit kiteorg!  bapak gempak nye!

lps klaur baris jea sume berkerumun kat kak anim n kak ila. haha seronk gilakk. sape tak seronok. tyme negeri nnt kalah menang mmg tolak tepi asal kan dpt masuk NEGERI :0 oke aku tau aku batak . sbb aku first tyme masuk kawad hitam-2. hehecikgu gembire tak terkire tyme tuh :) kiterorg sume amik gmba dgn pingat smapai fotographer smk cchan wa turut serta amik gmab sbb ramai gileakk.hehe.

then kiteorg beratur amik gmba ramai ngan cikgu n platun lelaki.ok tyme tuh ade yg nak amik gmba duduk dpn perempuan cikgu ckp, kan saye dah ckp jgn duduk dpn perempuan. pastu ade suare yg ckp "jgn derhaka kat mama"  . patut lah lelaki tak menang sbb slalu sgd buad cikgu marah. hhe joke jokee! k then balikk naik bas.. tyme jln nak kebas dieorg nyanyi lagu warisan! huhu best beb gmpak .uncle india tuh pon senyum tgk kiteorg hehe malu!

naek jea bas lagu one direction huh sume nyanyi memekak! sume keletihan. kak anim n kak eva tak caye kite dah menang ngokk ngekk namo eh ! hehe turun bas ckp kat sume kalah. pastu tak jadi. lelaki balik-2 kene bumping:') kesian dah lah panas.
malu ramai tgk :p 


that's all about our journey otw to smk chan wa n back to school :)
anyway aku tak batak menang cume gembire jea kalau krg rase aku sakai ke tah pape ke berlagak ke. aku tak kesah blog aku suke aty aku lah nak ckp ape ngokk~! :)

sekian :)